Det skal du pakke til festivalen

Skal du på festival i år? Så har du nok allerede tænkt over, hvad du skal tage på. Her finder du flere gode råd til, hvad du skal pakke med i tasken, så du altid kan sammensætte et smart festivallook.

Husk regnjakken og gummistøvlerne

Der er ingen tvivl om, at regnjakken og gummistøvlerne er et must, når du skal på festival. Det danske vejr er yderst omskifteligt, og hvis det begynder at regne, så vil regnjakken og gummistøvlerne være dine bedste venner. Du vil gøre dig selv en tjeneste ved at have disse ting med i tasken.

En hættetrøje er en god idé

Det er bestemt en fordel at have en hættetrøje med til de kølige aftener. Selvom det er varmt om dagen, kan det sagtens blive ret køligt om aftenen samt om natten. I disse tilfælde er det vigtigt, at du kan klæde dig godt og varmt på.

Diverse sommertøj

Hvis du kan se, at det bliver godt vejr, mens du er på festivalen, så er det bare med at pakke diverse sommertøj i tasken. Du bør pakke alt lige fra sommerkjoler til shorts, t-shirts og så videre.

Sneakers er et must

På en festival vil du gå meget rundt, og du vil nok også danse løs til den gode musik. Det er her, at sneakers kommer ind i billedet. Med sneakers har du et par behagelige sko, som du kan have på til enhver tid. Du kan blandt andet tage dine New Balance 990 med.