Gode råd til valg af regntøj til børn

Er du på udkig efter nyt regntøj til dit barn? Det kan hurtigt føles uoverskueligt, da der er så meget forskelligt regntøj at vælge mellem. Derudover er det vigtigt, at du vælger regntøj i en god kvalitet, så dit barn kan holde sig tør til alle tider. Her finder du gode råd til valg af regntøj børn.

Sådan finder du regntøj til dit barn i en god kvalitet

Hvis du leder efter regntøj til dit barn i en god kvalitet, bør du blandt andet have følgende faktorer in mente:

  • Kig efter regntøj med svejsede sømme – Det er altid et plus at købe regntøj med svejsede sømme. Har regntøjet svejsede sømme, betyder det nemlig, at der ikke kan komme vand ind ved syningerne.
  • En strop på buksebenet er et plus – En anden ting, som du bør undersøge, er, om regnbukserne har en strop på buksebenet. Har regnbukserne dette, kan stroppen sættes under dit barns gummistøvler, så bukserne holdes på plads.
  • Køb regntøj med velcro eller elastik ved håndled og ankler – Derudover er det en fordel at gå efter regntøj med enten elastik eller velcro ved ankler og håndled. Det minimerer risikoen for, at dit barn bliver våd.

Regntøj med reflekser er et must – Det er helt bestemt et must at vælge regntøj med reflekser. Der bør være reflekser både foran og bagpå samt på både bukserne og jakken. Herved er du sikret, at andre kan se dit barn selv efter, at mørket er faldet på.